dijous, 10 de setembre del 2009

Absurditats i política

L'asseguradora britànica Aviva ha fet una enquesta per triar les frases més incoherents i sense sentit. De fet, ha elaborat la Llista de les declaracions més absurdes. De les deu primeres, set són de polítics.

1.- George W. Bush. Expresident dels EUA. "Els nostres enemics són innovadors i tenen recursos, i nosaltres també. No deixen de pensar mai en noves maneres de fer mal al nostre país i a la nostra gent, i nosaltres tampoc" (5 d'agost de 2004).

2.- Arnold Schwarzenegger. Governador de Califòrnia. "Crec que el matrimoni gai hauria de ser entre un home i una dona" (Campanya electoral de 2003).

3.- Donald Rumsfeld. Exsecretari nord-americà de Defensa. "Les informacions que diuen que alguna cosa no ha passat sempre em resulten interessants. Hi ha coses que sabem que sabem. També hi ha coses desconegudes conegudes, és a dir que sabem que hi ha algunes coses que no sabem. Però també hi ha coses desconegudes que desconeixem, les que no sabem que no sabem" (12 de febrer de 2002).

6.- Gordon Brown. Primer ministre britànic. "La despesa pública total seguirà augmentant i serà d'un 0% en el període 2013-2014" (1 de juliol de 2009).

7.- Bill Clinton. Expresident dels EUA. "Depèn de quin sigui el significat de la paraula 'és'. Si 'és' significa 'és i un mai ha estat', això és una cosa; si significa 'no hi ha cap', llavors va ser una declaració completament certa" (el 1998 durant el seu testimoni davant el gran jurat del cas Lewinsky).

9.- George W. Bush. Expresident dels EUA. "Jo sé el que crec. Seguiré expressant el que crec i en què crec. Crec que el que crec és el correcte" (22 de juliol de 2001).

10.- Boris Johnson. Alcalde de Londres. "No podria discrepar menys amb tu" (el 2003).

(informació extreta d'El Periódico).

1 comentari:

Marc Guinjoan ha dit...

Tal i com molt bé han deixat escrit en un comentari al 3cat24.cat, està clar que les persones que no han fet això no escolten les transmissions de la Fórmula 1 de TV3. Per qui no les hagi sentit mai, una autèntica ganga, un escàndol perdiodístic amb totes les de la llei!