diumenge, 16 de novembre del 2008

Els reptes d'Obama

Recupero dels arxius un interessant gràfic sobre els reptes que Obama haurà d'afrontar en el mandat que properament començarà. Les legislatures sempre comencen amb unes expectatives i s'acaben amb unes altres. Interessant veure els reptes de la resta de presidents i quina imatge n'ha quedat d'ells. Vegi's la de George Bush...


4 comentaris:

Toni Rodon ha dit...

Per cert, el gràfic és de The Economist. No ho he posat perquè em sembla que no està el tema per massa floritures...

Marc Sanjaume ha dit...

Sí, però a veure si en parlem un dia d'aquests del tema The Economist que se'n pot treure suc eh...la Rahola ja ho feia aquest dissabte a la Vanguardia.

mercè ha dit...

Sembla que li queda un llarg camí...

Marc Guinjoan ha dit...

He donat una ullada al The Economist d'aquesta setmana i ni una paraula de l'enunciada carta del delegat de la Generalitat a Londres a la revista. Foc d'encenalls? o és que directament el The Economist no està pel que pugui dir i pensar un simple govern "regional"?

Pel que fa a la taula-gràfic que has penjat, m'agradaria ressaltar l'alta inflació que registren els EUA al moment en què els presidents assumeixen el poder. Una pregunta interessant: aquesta inflacio és la mateixa al llarg de la legislatura, augmenta quan s'espera un canvi de president, o bé al revés: és la inflació la detonant del canvi?
(què en diria Mr. Endogeneity de tot plegat?? xD?