dissabte, 12 de desembre del 2009

Les consultes del 13D

Dia de reflexió. Demà diumenge, dia 13, 700.000 persones de 166 municipis tenen la possibilitat d'anar a votar i respondre a la següent pregunta:

"Està vostè d’acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea?"

De fet, avui dissabte ja poden votar 21 persones amb dret a vot a Sant Jaume de Frontanyà, el poble més petit de Catalunya.

Les consultes, abans que es comenci a votar, ja són un èxit, per la capacitat de mobilització que han tingut entre els que s'hi han implicat. De fet, l'acció col·lectiva generada hauria d'emmirallar fins i tot a aquells que opten per fer boicot a l'acte en forma d'abstenció.

Membres d'El Pati Descobert han participat activament en la seva organització com a col·laboradors. Per aquest motiu, els darrers dies n'hem parlat de forma àmplia i així ho farem quan se sàpiguen els resultats.

Per altra banda, aprofitant la visita d'en Marc i la companya politòloga Roser Rifà a Sant Jaume de Frontanyà, li hem demanat a aquesta darrera que ens faci una crònica de l'experiència viscuda.

N'hem parlat i l'ocasió es mereix que en seguim parlant.

2 comentaris:

Marc Guinjoan ha dit...

Avui hem estat amb la Roser a Sant Jaume de Frontanyà i ha estat brutal! especialment el civet de senglar que ens hem menjat per dinar.... :P al restaurant de l'alcalde!!!
Aviat en fem crònica!

Roser Rifà ha dit...

Una jornada de primera! Un d'aquests dies que romandran gravats en la meva memòria per sempre més!