diumenge, 8 de febrer del 2009

Teoria de l'evolució?

El 51% dels britànics creu que "l'evolució només no és suficient per explicar les estructures complexes d'algunes estructures vivents, per tant la intervenció d'un "creador" és clau per explicar la 'creació'" (Daily Telegraph).

A 150 anys de la publicació de la teoria de l'evolució, no tots els ciutadans de tots els països creuen en la teoria. Intervenció divina? Altres teories 'naturals'? L'
economist ho il·lustra.


5 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Doncs no crec que al teoria de l'evolució sigui incompatible amb la creença en un Creador.
Jo puc pensar que l'evolució és la manera com el Creador s'ha valgut per fer-nos arribar fins aquí...

Toni Rodon ha dit...

Exacte. En tot cas això que comentes no és pas la imatge "oficiosa" de la teoria de l'evolució, la qual va ser vista (i en part, és vista encara) com un nou paradigma que contradeia els evangelis...

Anònim ha dit...

De fet, l'existència de gent com els redactors del The Economist és una prova irrefutable de que la teoria de l'evolució no és vàlida per explicar "tot el que ens ha fet arribar fins aquí" (o fins allà). No pas per l'existència d'un Creador, entel·lèquia redemptora de baix perfil, sinó per la seva proximitat manifesta als bonobos. Uns animals molt entranyables d'altra banda.

Lo dit.

Anònim ha dit...

Em sembla indignant que es digui que compartim el 98% d'ADN amb els bonobos. Uns animalons que tenen relacions sexuals fins i tot per dir-se hola!

Anònim ha dit...

Aquest 2% que ens diferencia és allò que ens fa ser patriarcals i no estar tenint sexe cada 5 segons. Si ja ho diuen...