dimecres, 1 de juliol del 2009

Les notes dels futurs politòlegs

Aprofitant que d'aquí poc sortiran les notes de tall, he remenat per veure l'evolució de les notes de tall per accedir a les universitats catalanes on s'estudia Ciències Polítiques.


Algú s'atreveix amb la del 2009?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest any crec que pujarà més la nota de la UB, les mobilitzacios contra bolonya van "molar" més que les vagues a la japonesa de la UPF. Ja se sap que els nens de 17 anys són molt banals ;)

Sílvia.

Unknown ha dit...

Doncs ells s'ho perden, allò és tot menys una carrera de ciències polítiques. Amb tot el respecte pel dret i la sociologia.

Toni En Blanc ha dit...

No més de 6... per dir alguna cosa ;)

Salut!

Anònim ha dit...

A C.P. I VAN A RAURE,TOTS ELS QUE NO FAN NOTA PER FER PERIODISME, PER MI EL TALL TENDRIA QUE SER DE 7 A 8.A CATALUNYA,LI FAN FALTA GENT PREPARADA DE DEBO,NO "ADICTES AMB CARNE".
JUGANT AMB BCN.

Unknown ha dit...

Doncs fa un temps la nota de tall de polítiques era de 6,8. El meu any d'accés, per exemple, i la de periodisme era de 7. Per tant, no devien ser tants.
Per altra banda, encara que alguns entrin perquè no ho han fet a periodisme, tampoc són tants els que acaben fent-la com a segon cicle. Això demostra que, potser, amb el temps, o CP agrada o l'alumne desmitifica periodisme.
Efectivament hi ha gent molt preparada amb C.P que faria molt bé la feina que fa alguns només pel fet de tenir carnet.

Toni Rodon ha dit...

Andreu,

JO sóc d'aquests del desencant amb el periodisme o de l'atracció per les CCPP... o totes dues alhora... :P